TiDak Ade ManuSia Yng SempUrNa Di PerSinggahan Ini..

~~YA ALLAH jika aku jatuh cinta,cintakanlah aku pada seseorang yang melabuhkan cintanya padamu,agar bertambah kekuatanku untuk menyintaimu~~

22 Mei 2010

TerGeRak KaKi MElangKah..dgn harapaN...

haii..arini kua umah pukul 9.00pagi nak pegii Foto Miami..dengan harapan dapat beli Sony Mp3..koz dalam advertised 10 customers akan dapat belii dengan harga rm99..tapi malangnya..dah abis darii 1st day lagii dah...sadeyy hati..tapii..lain yang nak beli lain yang di belii..hihihi..memandangkan xde backup tok laptop jadi terbelilah external hardisk..my sis belii kamera digital kamera NIKON COOLPIX S220=rm399



enternal hardisk 500GB=rm215


NIKON COOLPIX S220 with free gift..(byk jugak dapat..hihih)

next distination lepas rase kecewa coz xdapat mp3 , pegii summit betol kan my psp yang xleh main game..last cina to bilang.." lu kene upadate firmware baru maa..senang sikit.." kopak duit aku rm10..hihih(berkire skit coz lum gaji)tapi apa mau buat..then dah alang2 ade dkat ctu,lame xde game baru aku pun belilah game FIFA WORLD CUP 2010..(xpenah main pun game bola tapii bedal jerk..hihih)


my new psp game..^_^

Kire hari ni aku berjalan jelah..huhuh..pastu krete yang byk berjasa pada my sis n me(tumpang dua kaki)terpakse masuk klinik jap..buat medical check-up..yelah kang xpasal2 tgh jalan brentii...naaayaaaa OOOO...huhuh..then lepas tu tekak pun haus pe lagii pekena cendol depan masjid..nyum..lega tekak..balik mengecas kan diri tuk keperluan seterusnya..see u next time...daaa...^_^


klik1 dgn kamera baru..wink2..


klik2 lunch time..


lunch time...nyum2..


menggodek game baru..huhuhu


kesesakkan seketika..(byk pulok kete)


menantii penuh kesabaran..

4 comments:

L i 3 z @ berkata...

nape tak promote camera canon kat akak? ish3...

Faz... ^_^ berkata...

eermm...ermmm....budget dia area ctu jerk..then free gift xbykk...dia tertarik free gift nikon bagii byk..then kamera dia pun ok..ade IA..hhuhuh

L i 3 z @ berkata...

ish2 canon murtad ni.haha

Faz... ^_^ berkata...

hahahahah....

Catat Ulasan