TiDak Ade ManuSia Yng SempUrNa Di PerSinggahan Ini..

~~YA ALLAH jika aku jatuh cinta,cintakanlah aku pada seseorang yang melabuhkan cintanya padamu,agar bertambah kekuatanku untuk menyintaimu~~

26 Jun 2010

~~kick off Perut BergenDang..Faz ^_^~~


Salam Puisi..^_^


huhu...jam menunjukkan 2.30pagi..aku masih xtido2 lagii...tapii sebenarnya baru bgn kol 1230 td..hihih....aiiiisehh...terlepas perlawanan brazil vs portugal tapiii dicover dgn game spain vs chile...bile dah tentunyaa tertido td...skang nih mestiilah perut ngah bergendang rancakk..

tetibe lak terlintass in my mind...cit chatt aku dgn fyra (my opismate) pasal mcmne nak masak sambal udang..hikhikhik..ape lagii den tunjuklah kepakaran den...dgn bg cara2nye....hihih..tu yang kick off Perut BerGendang Faz..actually dah lame nak kick off..tapii masa mencemburuii...cehh waahhh....jadii dengan ini...pagii nih...patikkk merasmikan..Perut BerGendang Faz.^_^ jadiii senang2 nantii meh le jengok2 yerk...tgk pasal makn...waaa...menyanyi lagii perutku ini..oklahh..see u next time....daaaaaa........

wassalam...

2 comments:

L i 3 z @ berkata...

ni masak sendri ke. mcm terluir je ni. nak sket!

Faz... ^_^ berkata...

hahaha..mestilah x kak...2.30pagii kott rajin pulak nak goreng..hihih

Catat Ulasan