TiDak Ade ManuSia Yng SempUrNa Di PerSinggahan Ini..

~~YA ALLAH jika aku jatuh cinta,cintakanlah aku pada seseorang yang melabuhkan cintanya padamu,agar bertambah kekuatanku untuk menyintaimu~~

03 Jun 2010

mY NEw bOYFren ^_^


salam puisi..^_^


haii..hahahah..title pun dah gempaq kan...hihihi...sajek jerk letak title mcm tu..tapii bile
dipkkan balik..yelah jugak..coz mane pegi saya bawakkan..lau dekat opis sampaii toilet..hihhihi..
(mestilah nanti ilang kot sayangku ni..huhuh...) TO KAK LIZA i dah ade hanset GPS..nak pinjam ka..????hihihi...ok..see u next time..^_^

NOKIA E52 =RM 760

ACCESORIES:

- earphone

-charger

-usb cable

-screen protector (lau xpakaii calar sayang i nih...hihih)

-cover keras(alah look mcm bisnessman tu..)

6 comments:

L i 3 z @ berkata...

peewwiiittt!!! hp baru! canggih ooo.. pinjem bleh? den xmampu nak beli enset mahal camni la =( tahniah dah berjaya dpt tepon baru =p

Faz... ^_^ berkata...

ihihihih...mestilah leh..bg pinjam GPS..hihihi...akhirnya dapat jua ku anset nih..hasill titikpeluh sendri....^_^ wink2...

fyra berkata...

bape baldi titik peluh ko??=p

Faz... ^_^ berkata...

tulah rasenye dah berbesen dah kot...hahahah

Aning berkata...

Ala, kedekut.. nak pinjam kejap pon tak ble~~

Faz... ^_^ berkata...

bukannn xlehh...ngah msglah....weee...nantii time xmsg lehlah pinjam yerkk..jgn majukk yerkkk aning...nantii kene jual..hihih

Catat Ulasan